Честит Рожден Ден, Натали!

Тъй като миналата година ни помоли да ти “подаряваме” песни – тази година решихме да ти подарим Място. Място, в което събрахме всички приказки от 1001 пътувания, до които се добрахме, за да им се наслаждаваме и препрочитаме, когато решим и ние да прескочим до там без теб :)

Стискаме палци да “осиновиш” това място и да продължиш нашето “безсмъртно” дело :) А ние обещаваме да те Четем, Разнасяме … упс, исках да напиша Споделяме … да се Вълнуваме и Съпреживяваме всяко твое приклюшествие, защото ги описваш така цветно и ярко, сякаш и ние сме там някъде с теб …

Натали – за теб едно пространство, което да изпълниш със света, станал част от самата теб, за да докосваш  всички нас с магията, която те кара неуморно всеки път едва пристигнала да готвиш следващата дестинация. За да следваш с упорство пътят, който си  е само твой, изпълнена с оптимизъм, надежда и безброй цветни емоции!

“Сърцето вижда по-далеч от очите. То знае, как следва да постъпиш във всяка ситуация. И когато започнеш да му вярваш, тогава откриваш своята сила – да случваш мечтите в живота си.”

Всяко твое пътуване Нат е филм за живота – пъстър, динамичен, цветен и вълнуващ. Пълен с детайли и картини. А ти си добър разказвач и смел пътешественик. Затова решихме да ти подарим голямо платно, лично за теб, където да споделяш, рисувайки със замах преживените картини и те да оживяват за нас, вдъхновявайки. Не се и съмнявам, че някой ден ще дадеш шанс на твореца в теб и всички тези истории ще се превърнат в книга, която не подлежи на филмиране.

Обичащите те:
Цвети, Мариета, Поли и Диди

2 thoughts on “Честит Рожден Ден, Натали!

  1. Natalia Post author

    Момичета, дори и най-добрият разказвач да ми беше тук на помощ, едва ли пак щеше да успее да предаде вълнението и емоцията, която ми “причинихте”!! Събудих се малко тъжна и неспокойна и някак не ми се празнуваше. Настроението ми бе помрачено още от тръгването ми от България, както и че след толкова много години отново съм в Дубай, град с който имам дълга история. Отворих си профила, за да прочета малко поздрави от близки приятели и да се поободря и тогава видях изненадата ви!!! ЗЛАТНИ СТЕ!!! Нямам какво друго да кажа..! Успяхте да ме изненадате и накарате да се почувствам много специална! Заради вас денят ми стана толкова хубав! Дори няма да питам как сте успели да намерите разказът ми от Албания писан 2006, или колко време ви е отнело да подготвите всичко и то тайно, нито да се удивлявам, че пазите писмата ми от Бразилия и Перу..само ще ви прегърна силно и ще благодаря, че ви имам в живота си!!! Дано някой ден усетите, колко щастлива ме направихте с вниманието и думите си! Обичам ви!!

  2. Ети

    За нас беше огромно удовлствие да изберем и украсим мястото. Ще следим изкъсо, дали го ползваш редовно ;). Може би е излишно да казвам, че формата му е преди всичко дневник и може да пълниш, както с Големи приключения, така и с малки, които си струва да се споделят. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>