Natalia?

Този Блог е създаден като Подарък за Наталия от нейни приятели, които смятат, че ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да има място, в което да са събрани всичките й разкази, пътеписи и бележки от нейните пътешествия, защото са толкова цветни, живи и забавни, че не трябва да останат в забвение нейде из Фейсбук.

Коя е Наталия и какъв човек е? Ако не я познавате може би ще откриете отговора в думите, които нейните приятели са написали в коментарите си към нейните разкази:

Ivoilo Nikolov: “Малееее Надке, разказите ти са за мен като дрога за наркоман Ставам вече зависим от тях…”

Петя Петрова: “Няма думи с който мога да опиша моята възхита от това колко смела и авантюристична натура си и колко много ни радваш с твоите пътешествия и преживявания :))) Пу пу да не ти уруки… давай все така :*****”

Елена Минкова: “Невероятно богат на емоции, преживявания и дух човек си Наталия! Някой от приятелите ти беше коментирал някъде, че е станал зависим от разказите ти. Този коментар толкова много ме впечатли и отговаря на моята представа за усещане от всичко, до което се докосваш, опитваш, виждаш, преживяваш и описваш, че дори не дръзнах да го харесам, а само си казах: “Този човек ми взе думите от ума!” За това и нищо не коментирах досега.
Впечатлена съм, завиждам ти, прекарасно богат човек си!”

Цвети Илиева: “ако кажа, че си Уникална, надали ще успея да загатна и 1/4 от твоето излъчване, дръзновение и жажда за живот. Ти си Единствена! и аз съм много щастлива, че те познавам.”

Мариета Спасова: “Нат, ти си ми пътеводна звезда, за смелостта и оптимизма, за вечното желание и любопитство да пробваш и опознаваш, и не мисля, че каквото и да се случи, човек губи от това. Точно обратното.”

Павлина Говедарова: “С най-голямо удоволствие чета пътеписите ти! Все едно пътувам с теб! Чакам с нетърпение още!”

Ross Dob: “И аз много се забавлявах с твоите приключения Апропо тях – вчера четох за нещо наречено “Книгата” – за това как израелците пътуват много и как са създали по местата, които са посещавали книги, където описват всичко, което са преживели и видяли, препоръки и тн. Само че това не е обикновена Книга за гости, ами тя служи като пътеводител – изарелците посеащат местата, които тези Книги им препоръчват. Твоите пътешествия ще станат своеобразна “Книга” за твоите читатели, които ще посещават местата, които ти си посетила вече…”

Milen Kolev: “за пореден път – изключителна! толкова увлекателно разказваш,че човек се пренася много лесно на хиляди километри …събирай впечатления и споделяй, както само ти можеш :)”

One thought on “Natalia?

  1. Natalia Post author

    Поздравления и адмирации! Мислех, че вече нищо не е в състояние да ме изчерви, но с тези “извадки” от коментари на приятели, вие магьосници успяхте да ме изчервите, разсмеете и зарадвате за нула време!! Невероятни сте! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>